MAINONNAN SUUNNITTELU- JA TOTEUTUS

Autamme yrityksiä markkinoimaan oikealla tavalla, oikea-aikaisesti ja oikeissa kanavissa. Kaikki yrityksen tekemä viestintä, toimintatavat ja ulospäin näkyvä visuaalisuus on markkinointia. Siitä muodostuu mielikuva asiakkaille, sekä myös omalle henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille.

Teemme WordPress-verkkosivuja sekä verkkokauppoja. Tuki- ja ylläpitopalvelumme sisältävät paikan yrityksen verkkosivuille eli palvelintilan, sähköpostit, palvelinten isännöinnin ja IT-ympäristöjen ylläpito- ja kehityspalvelut. Kauttamme voit varata verkkotunnuksen (domain) kaikilla saatavilla olevilla päätteillä. Hintamme ovat kilpailukykyiset, joten aina kannattaa pyytää tarjous.

Meiltä saa myös perinteisiä mainostoimistopalveluja, kuten graafista suunnittelua sekä kuvankäsittely- ja taittotyötä. Teemme mm. lehtimainoksia, esitteitä, hinnastoja ja käyntikortteja. Kauttamme saat myös mainosvideot ja kampanjat. Kumppaniverkostomme liikkuvan kuvan saralla on varsin laaja.

Asiakkaita meillä on laidasta laitaan, kulttuurialalta aina valmistavaan teollisuuteen. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti. Palaveri saadaan yleensä pystyyn videon välityksellä vaikka saman päivän aikana ja hommat käyntiin riittävän rivakasti.

Oli tarpeesi sitten helppo tai vaikea toteuttaa niin aina kannattaa kysyä. Monenlaista on tullut tehtyä. Koska organisaatiomme on varsin kevyt ja toimitilamme sijaitsevat keskellä Suomalaista maaseutua niin hintamme ovat myös varsin kilpailukykyiset.

VERKKOSIVUT JA VERKKOKAUPAT

Tarvitsetko uudelle toiminnalle verkkosivuston tai onko vanha sivustosi uudistamisen tarpeessa? Meillä on pitkä kokemus verkkosivujen ja verkkokauppojen tekemisestä. Rakennamme sivustot joko WordPress (Woocommerce) tai Base -julkaisujärjestelmien päälle, riippuen asiakkaan tarpeesta.

 

HOSTING JA TUKIPALVELUT

Jokainen verkkosivusto ja verkkokauppa tarvitsee toimivat hosting ja tukipalvelut. Saat meiltä toimintasi laajuuteen ja tarpeisiin sopivan palvelupaketin. Ylläpidämme verkko- ja sähköpostipalvelut puolestasi jolloin sinä saat keskittyä liiketoimintaasi. Palvelutasoa saa kasvatettua tarpeidesi mukaan.

 

VERKKOTUNNUKSET (DOMAIN)

Base Solutions on Traficomin hyväksymä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Voimme tehdä puolestasi domainien rekisteröinnit, uusimiset, siirrot ja omistajanvaihdot. Kauttamme onnistuvat niin fi, com, net ym. saatavilla olevien verkkotunnusten varaaminen.

 

HAKUKONEOPTIMOINTI (SEO)

Pelkästään se että yritykselläsi on verkkosivusto ei takaa sitä että asiakkaat löytävät sinut ja palvelusi. Hyvin tehty hakukoneoptimointi tuo maksutta kävijöitä hakukoneista. Hoidamme myös vanhojen osoitteiden uudelleenohjaukset ja analytiikan.

 

VISUAALINEN SUUNNITTELU

Kaikki yrityksen tekemä viestintä, toimintatavat ja ulospäin näkyvä visuaalisuus on markkinointia. Se on ensivaikutelma yrityksestäsi asiakkaille. Suunnittelemme visuaalisia ilmeitä, logoja, värit, kuvamaailman ja grafiikat.

koodiasuomesta_small
fi_verkkotunnusvalittaja
wp-logo
basewawes