Palvelut

Base Solutions Oy:ltä saat asiantuntevaa mainostoimistopalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Sovellamme modernin markkinoinnin keinoja liiketoimintasi kehittämisessä ilman suurta organisaatiota tai turhia välikäsiä.

Meillä projektinhallinta on suoraviivaista toimintaa ilman turhia palavereita ja kahvinjuonnista laskuttamista. Jos olet aloittamassa yritystä, päivittämässä verkkosivuja tai verkkokauppaa, meidän avullamme pääset nopeasti alkuun!

Olemme virallinen FI-verkkotunnusvälittäjä. FI-verkkotunnusten hallinnoinnista vastaa Traficom, mutta rekisteröinnit hoidetaan verkkotunnusvälittäjän kautta.

Rekisteröimme valitsemasi domainin (myös com, net ym.) ja voit tilata meiltä palvelut verkkotunnuksen käyttöönottoa varten, kuten domainohjaukset, sähköpostit tai webhotellin.

WordPress-verkkosivut

Teemme WordPress-verkkosivuja, joissa on selkeä ulkoasu ja joiden päivittäminen on vaivatonta. WordPress on maailman suosituin verkkosivujen hallintajärjestelmä, jossa sivut voidaan rakentaa joko valmiilla teemoilla tai täysin omalla ulkoasulla.

Verkkosivut toimivat yrityksen käyntikorttina ja vahvistavat haluttua brändimielikuvaa. Sivusto voi olla kevyt ”one pager” tai laajempi kokonaisuus. Lopputulos riippuu aina asiakkaan tarpeesta.

Kysy tarjousta!

Woocommerce verkkokauppa

WordPress-verkkosivujen lisäosa, WooCommerce on suosittu verkkokauppa-alusta, jota käyttävät isot ja pienetkin verkkokaupat.

WooCommerceen voi helposti yhdistää erilaiset toimitus- ja maksutavat. Jos kyseessä on kansainvälinen verkkokauppa, WooCommercen avulla voi toteuttaa myös eri kieliversioita tarpeen mukaan.

Meiltä saat apua verkkokaupan perustamisesta aina verkkokaupan myynnin kehittämiseen ja markkinointiin. Osaamme auttaa sinua myös esim. asiakashallintajärjestelmän tai maksutapojen valinnassa.

Kysy tarjousta!

Hosting ja ylläpito

Verkkosivut ja verkkokauppa tarvitsee palvelintilan ja sille ylläpito- ja tukipalvelut. Saat meiltä toimintasi laajuuteen ja tarpeisiin sopivan palvelupaketin.

Ylläpidämme WordPress- verkkosivustosi puolestasi, jolloin sinä saat keskittyä liiketoimintaasi. Toimimme sivustosi ja verkkokaupan teknisenä tukena. Neuvomme sinua, jos sivujen käytössä tai päivittämisessä ilmenee ongelmia. Varmuuskopioimme kaikki sivustot säännöllisesti, joten ongelmatilanteissa sivut ovat aina palautettavissa.

Saat meiltä kaikki hosting-palvelut yksittäisistä WordPress optimoiduista webhotelleista aina monipuolisiin pilviratkaisuihin. Palvelutasoa voidaan kasvattaa aina tarpeidesi mukaan.

Kysy tarjousta!

Visuaalinen suunnittelu

Me kerromme tarinasi kuvallisen viestinnän keinoin. Visualisoimme ydinviestisi logoon, sloganiin, käyntikortteihin, esitteisiin tai verkkosivuille. Teemme mainoskuvat jotka erottuvat edukseen. Muokkaamme yrityksestäsi tai tuotteestasi brändin, luomme mielikuvia ja tunteita – autamme sinua erottumaan kilpailijoista.

Jos haet toimintaasi kasvua, ota yhteyttä!