Markkinointitoimisto

Base Solutions Oy on digipalveluihin keskittynyt markkinointitoimisto.  Autamme yrityksiä markkinoimaan oikealla tavalla, oikea-aikaisesti ja oikeissa kanavissa. Kaikki yrityksen tekemä viestintä, toimintatavat ja ulospäin näkyvä visuaalisuus on markkinointia. Siitä muodostuu mielikuva asiakkaille, sekä myös omalle henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille.

Asiakkaita meillä on laidasta laitaan, kulttuurialalta aina valmistavaan teollisuuteen. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti ja palaveri saadaan yleensä pystyyn videon välityksellä vaikka saman päivän aikana ja hommat käyntiin riittävän rivakasti.

Vuodet mainostoimistossa ja tapahtumateollisuudessa ovat synnyttäneet hyvän yhteistyöverkoston ja kontaktit. Oli tarpeesi sitten helppo tai vaikea toteuttaa niin aina kannattaa kysyä. Monenlaista on tullut nähtyä ja tehtyä.

Base Solutions Oy:n toimisto sijaitsee teknologiakeskus Logistiassa Kauhajoella. Meiltä saat mainostoimistopalvelut lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä.

VERKKOSIVUT JA VERKKOKAUPAT

Tarvitsetko uudelle toiminnalle verkkosivuston tai onko vanha sivustosi uudistamisen tarpeessa? Meillä on pitkä kokemus verkkosivujen ja verkkokauppojen tekemisestä. Rakennamme sivustot joko WordPress (Woocommerce) tai Base -julkaisujärjestelmien päälle, riippuen asiakkaan tarpeesta.

 

VERKKOTUNNUKSET (DOMAIN)

Base Solutions on Traficomin hyväksymä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Voimme tehdä puolestasi domainien rekisteröinnit, uusimiset, siirrot ja omistajanvaihdot. Kauttamme onnistuvat niin fi, com, net ym. saatavilla olevien verkkotunnusten varaaminen.

HOSTING JA TUKIPALVELUT

Jokainen verkkosivusto ja verkkokauppa tarvitsee toimivat hosting ja tukipalvelut. Saat meiltä toimintasi laajuuteen ja tarpeisiin sopivan palvelupaketin. Ylläpidämme verkkopalvelut puolestasi jolloin sinä saat keskittyä liiketoimintaasi. Palvelutasoa saa kasvatettua tarpeidesi mukaan.

 

HAKUKONEOPTIMOINTI (SEO)

Pelkästään se että yritykselläsi on verkkosivusto ei takaa sitä että asiakkaat löytävät sinut ja palvelusi. Hyvin tehty hakukoneoptimointi tuo maksutta kävijöitä hakukoneista. Hoidamme myös vanhojen osoitteiden uudelleenohjaukset ja analytiikan.

koodiasuomesta_small
fi_verkkotunnusvalittaja
kiuaskallio_logo
basewawes